TPI - Transpersonal Psychology Institute :: advanced academic education TPI.si.

Uporabnost TCT®

Strokovna besedila

Akademska besedila, rezultati raziskav >>

Potrebujete pomoč?

Potrebujete pomoč?
Nudimo vam rešitve
za vaše težave!

Inštitut Trans. Psih.

Inštitut Trans. Psih.
Prisotni 5 gostov .

Donacije za ITP

Bi želeli finančno pomagati pri raziskavah na Inštitutu? Donirate lahko vsoto po izbiri. Hvala vam!

Amount: 

O hipnoterapevtu PDF Natisni E-pošta

 

Edmond Cigale, M.Ht (Master Clinical Hypnotherapist), in C.Ht. (Certified Hypnotherapist) je opravil strokovna izobraževanja iz področja hipnoze in hipnoterapije v ZDA, pri National Board in pod okriljem Transpersonal Hypnotherapy Institute.

Strokovna izobraževanja zajemajo medicinsko klinično hipnoterapijo, transpersonalno hipnoterapijo, transpersonalno regresijo v prejšnje obstoje in pomoč pri preseganju posledic spolnih zlorab. 

Z osebnim in duhovnim razvojem se aktivno ukvarja prek 25 let in v okviru profesionalne pomoči v formatu seans humanistične in transpersonalne (psiho)terapije se ukvarja že od leta 1996. Za seboj ima na tisoče ur seans (psiho)terapije, predavanj, supervizij, konsultacij, andragogike in poučevanja.

S profesionalno hipnoterapijo se je srečal leta 2007 in od tedaj s pomočjo globokih hipno stanj aktivno raziskuje globine zavesti.

Njegov pristop je humanističen, terapevtsko orientiran in prizemljen. Hipnoza kot šov biznis ter oderske demonstracije učinkov hipnoze ga ne zanimajo in jih tudi ne izvaja.

V okviru podiplomskega študija transpersonalne psihologije je razvil metodo TCT® (Transpersonal Cignitive Therapy) trenutno končuje raziskavo na temo integracije klinične hipnoterapije ter transpersonalne psihologije in v temu okviru je razvil metodo TCH (Transpersonal Cognitive Hypnotherapy).

Profesionalne seanse transpersonalne in klinične hipnoterapije izvaja v Sežani in Ljubljani.