TPI - Transpersonal Psychology Institute :: advanced academic education TPI.si.

Uporabnost TCT®

Strokovna besedila

Akademska besedila, rezultati raziskav >>

Potrebujete pomoč?

Potrebujete pomoč?
Nudimo vam rešitve
za vaše težave!

Inštitut Trans. Psih.

Inštitut Trans. Psih.
Prisotni 13 gostov .

Donacije za ITP

Bi želeli finančno pomagati pri raziskavah na Inštitutu? Donirate lahko vsoto po izbiri. Hvala vam!

Amount: 

Edmond Cigale PDF Natisni E-pošta

 

Inštitut Transpersonalne Psihologije, zasebni raziskovalni in izobraževalni zavod, je neprofitna in nevladna organizacija, katere namen je znanstveno raziskovanje potencialov človeške zavesti v (psiho)terapiji in vsakdanjem življenju ter nudenje modernih in naprednih programov praktičnega in teoretičnega usposabljanja.

 

Strokovno vodstvo

Edmond Cigale
je neodvisni svetovalec, direktor Inštituta Transpersonalne Psihologije, končal  strokovna usposabljanja nenasilne komunikacije (po modelu NCV-ja, ustanovitelja Dr. Rosenberga) ter transpersonalne in klinične hipnoterapije.
Je tudi dolgoletni učitelj in mojster različnih stilov Reikija in le-te poučuje tako na daljavo kot tudi v živo.

Za seboj ima tudi na tisoče ur dela z ljudmi pri vodenju raznih delavnic, tečajev, poučevanja, andragogike, predavanj, humanistične in transpersonalne (psiho)terapije, Reikija ter individualnega dela na področju osebnega napredka ter reševanja problemov v vsakdanjem življenju, intimi in poslovni sferi. V okviru seans nudi pomoč tudi mladostnikom, otrokom (v spremstvu staršev) ter parom.

Njegov namen je nudenje pomoči vsem, ki jih zanima aktualizacija lastnih notranjih potencialov, na naraven in spoštljiv način. Je zagovornih humanističnega pristopa k pomoči ljudem, ki upošteva celovitost človekove eksistence s poudarkom na osvobajanju notranjih potencialov ter prevzemanju odgovornosti za lastno kakovost bivanja.

Trenutno vodi zasebno šolo za transpersonalne terapevte, Akademija TCT®, izvaja zasebno prakso svetovanja in nudi profesionalne seanse humanistične ter transpersonalne (psiho)terapije, individualnega celostnega coachinga ter klinične in transpersonalne hipnoterapije. Na daljavo (in tudi v živo) poučuje tudi različne naprednejše stile Reikija.

Ob prostem času rekreativno teče, plava ter kolesari; je sproščen in rad se smeji.

Edmond izvaja seanse svetovanja, (psiho)terapije ter hipnoterapije v Sežani, seminarje vodi tudi v Ljubljani ter na slovenski obali.

 

Njegova spletna stran in Blog, namenjena integraciji transpersonalnega razvoja in vsakdanjega življenja, Integral Life >>


Spletna stran Inštituta: www.itp.eu.com
Spletna stran, namenjena širjenju Reikija: www.reikimaster.si
Spletna stran, namenjena hipnoterapiji: www.hypnotic.si


Pokličete ga lahko na GSM: +386 31 208 636+386 31 208 636 (tel. št. Inštituta Trans. Psih.)

 

Pišete mu lahko na email, tukaj >>