TPI - Transpersonal Psychology Institute :: advanced academic education TPI.si.

Uporabnost TCT®

Strokovna besedila

Akademska besedila, rezultati raziskav >>

Potrebujete pomoč?

Potrebujete pomoč?
Nudimo vam rešitve
za vaše težave!

Inštitut Trans. Psih.

Inštitut Trans. Psih.
Prisotni 13 gostov .

Donacije za ITP

Bi želeli finančno pomagati pri raziskavah na Inštitutu? Donirate lahko vsoto po izbiri. Hvala vam!

Amount: 

Akreditacije in članstva PDF Natisni E-pošta

 

Možnost dodatnega študija

 

Rushmore Univesity

Po uspešnem zaključku AKADEMIJE TCT® se lahko vpišete na podiplomski študij netradicionalni in napredni Univerzi iz tujine. Univerza je priznana s strani CMI v Veliki Britaniji.


Izberete lahko magisterij (M.A. Psych ali M.S. Psych) ali doktorat (PhD). Študij za doktorat je zahtevnejši in zahteva izvirno študijo oz. raziskovalni projekt na izvirno temo. Oba posamezna programa je mogoče dokončati v dveh do štirih letih.

Ob zaključku našega Programa boste prejeli potrdilo, na podlagi katerega vam bo Univerza priznala polovico zahtevanih študijskih točk za dokončanje magisterija ali doktorata.

 

 

 

 

Akreditacije

INHA

Naš Inštitut, Program Akademija TCT® in tudi drugi naši programi usposabljanja in izobraževanja je akreditiran s strani mednarodne in globalno prisotne organizacije, International Natural Healers Association.

Organizacija INHA je natančno preverila in pregledala vso dokumentacijo Programa, etični kodeks in profesionalne vidike poučevanja in podelila akreditacijo februarja 2012, certifikat št. 13941217 (kliknite za ogled).

Ob zaključku Programa bo tako lahko vsak slušatelj, po zagotovljenem sprejemu oz članstvu v tej organizaciji, po svojemu imenu uporabljal kratice RH, INHA. Obiščite spletno stran organizacije za dodatne informacije, tukaj >>

 

 

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .  . . .


Accredited by WMA

Inštitut Transpersonalne Psihologije in vsi seminarji, tečaji in izobraževanja v naši ponudbi so akreditirani s strani mednarodne organizacije, World Metaphysical Association.


WMA je podelila akreditacijo februarja 2013, po pregledu etičnega kodeksa, strokovnih načel in standardov naših izobraževalnih programov (Akademije TCT®, Theta PSY®, hipnoterapije ter vseh sistemov Reikija v ponudbi) ter terapij (TCT®, TCH).

Št akreditacije 2013ECTPI21, kliknite za ogled certifikata >>

Po zaključku katerega koli tečaja ali seminarja Reikija boste tako lahko zaprosili za zagotovljeno članstvo v Word Metaphysical Association in lahko po tem uporabljali ob svojem imenu RM, WMA in njihov logotip (WMA Chartered Member):

WMA Chartered Member

 

WMA vam s sodelovanju z našim Inštitutom nudi popust pri
World Metaphysical Association članstvu in akreditaciji.

novo
Ekskluzivni popust lahko prejmete prek posebne povezave:
WMA in ITP >>