TPI - Transpersonal Psychology Institute :: advanced academic education TPI.si.

Uporabnost TCT®

Strokovna besedila

Akademska besedila, rezultati raziskav >>

Potrebujete pomoč?

Potrebujete pomoč?
Nudimo vam rešitve
za vaše težave!

Inštitut Trans. Psih.

Inštitut Trans. Psih.
Prisotni 21 gostov .

Donacije za ITP

Bi želeli finančno pomagati pri raziskavah na Inštitutu? Donirate lahko vsoto po izbiri. Hvala vam!

Amount: 

Seanse terapije PDF Natisni E-pošta

 

Terapija TCT® je moderna metoda, s katero vam lahko, pod določenimi pogoji (odprtost, pripravljenost na soočanje, spremembo itd...) pomagamo pri ozaveščanju vzrokov za vaše težave in seveda tudi pri preseganju teh negativnosti v vaših življenjih.

Metoda temelji na humanistični psihologiji, kar v praksi pomeni, da vas terapevt v seansah nikoli ne bo kritiziral, se vam smejal ali vas vrednotil na kateri koli drug način. V seansah boste deležni ljubeče podpore, razumevanja ter spoštovanja vaše svobodne volje.


Ste morda že delali na svojih težavah (s tem ne mislimo jemanja psihiatričnih drog)  in še vedno niste prav zares srečni, izpolnjeni oz. se vam določene negativne situacije v različnih oblikah venomer ponavljajo?
No, če je temu tako, potem je to znak, da delo na vaših težavah ni bilo opravljeno prav zares natančno, globoko in dovolj realno in morda niti ni vsebovalo soočanja s prepričanji in pravimi vzroki za težave.

TCT® vam nudi prav vse to.

Pri delu na zgoraj opisan način smo do sedaj uspešno pomagali ljudem pri težavah z depresijo, paničnimi napadi, strahom pred javnim nastopanjem, pri težavah v komunikaciji, spolnosti, pri odvisnostih od alkohola, dela, seksa, hrane itd...

 

Prijave in Rezervacije >>