TPI - Transpersonal Psychology Institute :: advanced academic education TPI.si.

Uporabnost TCT®

Strokovna besedila

Akademska besedila, rezultati raziskav >>

Potrebujete pomoč?

Potrebujete pomoč?
Nudimo vam rešitve
za vaše težave!

Inštitut Trans. Psih.

Inštitut Trans. Psih.
Prisotni 8 gostov .

Donacije za ITP

Bi želeli finančno pomagati pri raziskavah na Inštitutu? Donirate lahko vsoto po izbiri. Hvala vam!

Amount: 

Integral PSY® PDF Natisni E-pošta

 

Integral PSY® je psihološko svetovalni sistem, del moderne transpersonalne psihologije in se v tem okviru tudi poučuje. Temelji tudi na humanističnemu dojemanju človeške psihe in kot tak sovpada tako z modernimi psihološkimi vedami kot tudi s starodavnimi empiričnimi izročili z Vzhoda. Namenjen je naravnemu in neintruzivnemu osebnostnemu razvoju na vseh področjih našega obstoja.

Integral PSY® je sistem uporabe dinamičnih vidikov človeške psihe v povsem vsakdanjih situacijah in združuje abstraktnost nadosebnih stanj zavesti in pragmatičnost vsakdanjega doživljanja.

Sistem temelji na natančni uporabi Class II Theta stanja zavesti oz. theta možganskih valov in živega, pristnega ter kontinuiniranega stika s transpersonalnim Jazom. Tako je sistem Integral PSY® pot in istočasno tudi način ozaveščanja ter uporabe inherentnih človeških potencialov za poglabljanje realnosti in doseganje večje avtentičnosti v vsakdanjem življenju.

Integral PSY® ni namenjen zdravljenju bolezni in lajšanju bolečin temveč je psihološki sistem, namenjen v prvi vrsti reševanju mentalno-čustvenih težav in poglabljanju realnosti in avtentičnosti v življenju.

Integral PSY® sistem je na podlagi psihoterapevtskih in transpersonalnih izkušenj razvil Edmond C.


Integral PSY® Seminarji - predstavitev >>

Razpisani Seminarji >>